THERESE BRAVENBOER

Natuurgeneeskundige en EFT behandelaarIn ieder mens zit een prachtig kind, dat recht heeft om gezien en beleefd te worden.

In samenspraak met dit kind is een ieder in staat om heel te worden, heel te zijn.

Thérése Bravenboer (1963)

Gecertificeerd EFT behandelaar,
Natuurgeneeskundige en
adviseur Stichting Revief

ACHTERGROND

Een aantal jaar geleden kwam ik erachter dat de meeste fysieke klachten vanuit een trauma komen. Met een nieuwe techniek (EFT) bleek ik veel klachten te kunnen verhelpen. Bij NOVET ben ik opgeleid tot EFT behandelaar en heb vervolgens al veel mensen kunnen helpen met hun strijd van overleven naar 'leven met plezier'.

Naast mijn werk zet ik mij in als adviseur van stichting Revief. Dit is een lotgenotenorganisatie voor mensen die in hun jeugd seksueel misbruikt zijn. Stichting Revief behartigt belangen en organiseert landelijke ontmoetingsdagen.

BOEK 'KOSTBAAR AS'

Na jaren van aarzeling presenteerde ik in 2017 met trots mijn boek. Weer een stapje richting het doorbreken van het taboe over seksueel misbruik. Bestel het boek aan de rechterzijde.
KLACHTEN

Elke dag maken we wel iets mee dat ons onbewust herinnert aan iets dat we als kind hebben weggestopt. Iets wat je ziet, hoort of voelt geeft je een knoop in je maag of laat je machteloos voelen en je hebt geen idée waarom dat nu gebeurt. Het emotionele brein neemt onbewust de regie, kleurt onze kijk op dingen. 

Wil je slapeloosheid oplossen, eindelijk van die chronische rugpijn afkomen, ophouden met teveel alcohol drinken, die akelige spanningshoofdpijn tackelen: met EFT kan je de oorzaak van ervaringen en overtuigingen die je dwars zitten achterhalen en aanpakken.

EFT is een zeer breed inzetbare behandelmethode. Je kunt het onder andere gebruiken voor:

  • Een scala aan lichamelijke klachten
  • Burn-out
  • Tijdsdruk ervaren
  • Relatie problemen, privé of op het werk
  • Fobie
  • Verwerking van gebeurtenissen uit het verleden, die lichaam en geest uit balans hebben gebracht
  • Vroegkinderlijk trauma, zoals bijvoorbeeld seksueel misbruik of verwaarlozing.

METHODE

In een behandeling wordt vooral gebruik gemaakt van EFT (Emotional Freedom Techniques). Lees meer over EFT op eftpraktijkactrom.nl.

Met EFT heb je de tools om negatieve overtuigingen en gedrag op te ruimen en krijg je weer grip op je emoties. Doordat je de methode zelf leert, krijg je bovendien de macht terug over je leven. Als je EFT gaat toepassen, zal je je herinneren dat je, ondanks wat je ooit hebt meegemaakt, in de kern geweldig en legaal bent in alle facetten van het leven. Je zult beter in staat zijn te leven conform je diepste verlangens.

In een behandeling wordt naast EFT ook gewerkt met complementaire technieken, zoals o.a. systemisch werk, Fluisterkind, Bachbloesems, homeopathie, etc.

BEHANDELPERIODE

De duur is afhankelijk van de klacht en het door jou gestelde doel.
De duur wordt ook beïnvloed door in hoeverre je zelf met deze methode aan de slag gaat. Je leert de procedure, maar het is geheel aan jou of je die ook zelf thuis gaat gebruiken, of het proces alleen in therapie doet.

Een sessie duurt circa één uur. Kosten voor particulieren zijn €90,- incl. BTW*. Zakelijk tarief is €90,- excl. BTW. 
* Kun je het niet betalen? Vraag naar de mogelijkheden

Je bent welkom voor een gratis kennismakingsgesprek, maar kunt ook besluiten gelijk aan de slag te gaan. Neem contact op via de Contactpagina.